Meditation lugnade hundarna vid nyårsfirandet

0

Jag och de 21 hundarna på sheltret tackade av 2018 och välkomnande 2019. Speciellt glad var jag över att vara tillsammans med fina Suzuki. För vi var även tillsammans för ett år sedan uppe vid vulkanen. Alla hundar i detta shelter är hämtade från hennes utbrott.

Jag möter många öden här men meditationen har hjälpt mig att fokusera på kärlek och ödmjukhet. Bättre att lägga energin där den behövs. För hur ska jag kunna hjälpa djuren om jag samtidigt låter mig påverkas av hur illa de behandlas. En del människor har inte medvetheten att förstå vad de gör. Trots att en del möten slutarmed själsfrid från jorden, så lärjag mig så mycket av dem i varje sekund. Visdomen kommer främst genom praktisk erfarenhet tillsammans. Hundar behöver inga böcker. Och tänk att jag länge efterlängtat ett sällskap som ger trygghet, glädje, djup visdom och lekfullhet. Och så nu.. är jag dagligen omgiven av sådana varelser.

När nyårsfirandet tog fart redan vid 19 och alla hundar sprang av och an av oro skällande, så fann jag ingen annan utväg än att sätta mig bland dem och meditera. Inte långt efter blev alla tysta. Tillsammans vilande i energierna medan firandet fortsatte runt oss. Kanske var det energin som lugna dem? Som omslutna som i en aura. Kanske var det informationen i just energin av den specifika meditationen? Som går ut på att allt förändras i livet. Så ingen idé att fokusera på det negativa. Släpp taget.

Så hundar är verkligen experter på att läsa information i energier. Något vi har lång väg kvar att lära oss om, hur. Så många möjligheter. Så lite vi vet men tror oss veta. Och tydligen har varje meditation sin unika energi med information. Språk och Förklaringar behövs inte. Energi räcker.

Idag kom en ny volontär, som nästan direkt frågade vad hon skulle göra om hon blev biten. Och såklart blev hon det. Det går inte att gömma sig för dessa varelser. De läser allt.

Meditation hjälper mig att hålla balans med ursprungsenergin. Och då blir man lättare för andra energivarelse att tilltro.

Gott nytt

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke