Träffar nu dagligen de främsta experterna på att läsa energi

0

Här på sheltret finns de främsta energiavläsarna. Älskar de här hundarna som fortfarande till viss grad inte är helt domesticerade. De lever mer fritt i sinne och själ än våra husdjur som behöver anpassa sig till vår vardag och våra mänskliga energier. Men en del hundar som jag jobbar med är verkligen energiavläsarexperter av oss människor, och här har de sedan fritt val att uttrycka sin reaktion, att ta kontakt eller ej. De tvingas aldrig och lärs inte om för att passa oss. De får i den mån de kan fortsätta vara fria. Lär om mig från kurser och inlärnimgsmetoder om frihetens betydelse för våra djur. Den balinesiska hunden tillhör en egen genpol med egna kännetecken. Definitionen lyder enligt djurrättsorganisationen..smart och glad… Behövs det mer?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke