Villkorlös hundkärlek

0

Ibland möter du den där speciella själen som talar igenom dina barriärer till ditt hjärta och bryter din integritet. Trots att ni precis möts och redan haft en del konflikter och rädslor från båda sidor..så bara några timmar senare, vandrar vi bredvid varandra som själsfränder. Sitter tillsammans på risfältet och beskådar svalorna och rymden tillsammans. Som att flera livstider redan passerats. Tacksam och överväldigad att han så snabbt litar på mig. Jag kallar honom kokos, för jag fått olja in hans bara hud med kokosnötsolja.

Nu har jag har begett mig upp bland risfält och berg för att andas ut och renas. Av med gamla energier och in med NYTT. Önskar jag kunde ta med kokos hit till bergen, han skulle tillfriskna mycket snabbare. Kanske köper jag ett hus och startar hundrehabilitering. Har aldrig tidigare träffat en sådan hund, som överöser mig med så mycket kärlek fast jag inte förväntat mig det. Kanske har jag i blindo i livet kämpat mig till kärlek och bekräftelse, att man måste vara värdig på nått vis. Eller anpassa bort sig för att få… Men de här hundarna alltså, tänkt vilka lektioner de ger.

Souls recognise eachother by the vibration of love not by the look. ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke